Картопляні котлети в духовціЧас приготування: 1 ч. 0 хв Урізноманітніть свій щоденний раціон харчування - приготуйте чудові картопляні котлети в духовці. У добавку до котлет обов'язково приготуйте смачний сметанний соус. Хороший вечерю забезпечений! Опис приготування: Хочу з вами поділиться чудовим рецептом. Сьогодні ви дізнаєтеся як приготувати картопляні котлети в духовці в домашніх умовах. Якщо у вас залишилося картопляне пюре, припустимо з учорашнього обіду-вечері, використовуйте його для приготування котлет, тим самим заощадивши свій час. У цьому рецепті я використовував печериці, ви можете замінити їх будь-якими іншими грибами. Готові котлети відмінно підійдуть в якості самостійного блюда. Вдалого дня! Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Гарячі страви/Котлети Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Картопляні котлети в духовці Підготуйте необхідні інгредієнти. Відваріть почищений картоплю. Поки картопля вариться, очистіть цибулю і підсмажте на олії, потім додайте порізані гриби, обсмажуйте 15 хвилин. У гарячий відварену картоплю додаємо вершкове масло, товчемо, потім вливаємо підігріте молоко. Масу перетворюємо в картопляне пюре. Не забудьте посолити і поперчити за смаком. Тепер додайте до картоплі грибну начинку і дрібно порізану зелень, все перемішайте. Сформуйте котлетки. Віночком збийте яйце і умочіть в нього котлети. Потім обваляйте їх у панірувальних сухарях. Перекладіть котлети на змащене маслом деко. Запікайте в духовці 30-40 хвилин, температура 190 градусів. Займіться соусом. Дрібно покришите мариновані огірочки, перемішайте їх зі сметаною і подрібненим кропом. Котлети готові! Полийте їх соусом і подавайте до столу! Смачного! Картопляні котлети в духовці - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Картопляні котлети в духовці в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 172