Печеня з курки, квасолі та овочівЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування печені з курки, білої квасолі, бекону, цибулі, часнику, курячого бульйону, помідорів і зеленого чилі. Опис приготування: При бажанні ви можете протерти частина квасолі або перемішати у блендері до консистенції пюре, а потім додати в спекотне для загущення. Печеня добре подавати з хрустким хлібом і салатом. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви/Печеня Географія кухні: Північна і Південна Америка/Канадська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Печеня з курки, квасолі та овочів 1. Нарізати бекон. Нарізати курку, чилі і цибулину кубиками. Подрібнити часник. Нарізати помідори. Обсмажити бекон в розігрітій каструлі близько 3 хвилин. Додати в каструлю до бекону цибулю і часник. 2. Зменшити вогонь до повільного, накрити каструлю кришкою і готувати, помішуючи в міру необхідності, поки цибуля не стане прозорим. Це займе у вас близько 30 хвилин. 3. Додати курку, паприку, мелений кмин, цибульний порошок, мелений чилі дим перець, мелений кмин, цибульний порошок і часниковий порошок. Готувати ще 10 хвилин під кришкою, поки курка не просочиться ароматом спецій. 4. Додати курячий бульйон, помідори, білу квасолю і зелений чилі. Додати сіль і перець за смаком. 5. Довести до повільного кипіння і варити, помішуючи в міру необхідності, до тих пір, поки рідина не зменшиться до потрібного вам кількості. Посипати спекотне тертим сиром і дрібно нарізаною кінзою, відразу ж подавати. Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Печеня з курки, квасолі та овочів - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Печеня з курки, квасолі та овочів в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 52