Яєчня з перепелиних яєцьЧас приготування: 7 хв Звичайна і надзвичайно красива яєчня з яєць перепілок. Від звичайної яєчні - відрізняється більш насиченим смаком жовтка і корисністю. Опис приготування: Блюдо готуватися як звичайна яєчня: 1. Розігріти сковорідку 2. Змастити маслом сковорідку 3. Вбити яйця, посипати сіллю 4. Накрити кришкою Смажити на середньому вогні, щоб не пригоріло .. Зняти з плити сковорідку в міру готовності (визначити на око-за смаком). Приємного апетиту! Призначення: На сніданок/Швидкий сніданок/Для дітей/На сніданок/На вечерю Основний інгредієнт: Перепелині яйця Блюдо: Гарячі страви Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Яєчня з перепелиних яєць - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Яєчня з перепелиних яєць в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 106