Фаршировані перці по-грецькиЧас приготування: 45 хв Рецепт приготування болгарських перців, фаршированих білою квасолею і сиром фета. Опис приготування: Зрізати верхівку з кожного болгарського перцю. Видалити насіння. Обрізані верхівки дрібно нарізати. Змішати квасолю, сир фета, кус-кус, білу частину цибулі, часник, орегано і нарізані верхівки перців в мисці. Приправити сіллю і перцем і перемішати. Заповнити отриманою масою болгарські перці. При використанні повільної плити, викласти фарширований перець у вертикальному положенні в каструлю, накрити кришкою і варити протягом 4 годин. При використанні духовки, розігріти духовку до 175 градусів. Викласти перці у вертикальному положенні в каструлю з щільно закривається кришкою. Додати 1 склянку води, накрити кришкою і запікати, поки перці не стануть м'якими, близько 1 години. Посипати перці зеленню цибулі. Подавати з шматочками лимона. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Перець Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Грецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Фаршировані перці по-грецьки вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Фаршировані перці по-грецьки, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 50