Запечена товстолоб з лимоном і зеленнюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування запеченого товстолоба із зеленню і лимоном. У процесі приготування зі звичайного товстолоба виходить дуже вишукане і смачне блюдо. Опис приготування: Запечена риба у фользі завжди виходить дуже смачною і апетитною. Якщо товстолоба при цьому ще попередньо замаринувати, і приготувати з часточками лимона і зеленню, вийде дійсно дуже смачно. Основний інгредієнт: Риба і морепродукти Блюдо: Гарячі страви/Страви у фользі Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Запечена товстолоб з лимоном і зеленню 1. У першу чергу приготуємо рибу. Луску очищаємо, нутрощі випатрати, відрізаємо хвіст, голову і плавники. Тепер її добре промиємо. Зараз нам знадобиться гострий ніж, яким ми робимо акуратні косі надрізи в тушці риби. Натираємо її спеціями і сіллю, додаємо вина і ложем в контейнер. На кілька годин рибу залишаємо. 2. Фольгу змащуємо маслом і укладаємо в неї мариновану рибу, тонко нарізані скибочки лимона, вставляємо в пророблені бічні надрізи. 3. Помиємо петрушку, дамо воді стекти, і разом з часточками часнику і скибочками лимона покладемо в черевце риби. 4. Загортаємо рибу в подвійний шар фольги, (бажано загортати в протилежних напрямках). Рибу у фользі укладаємо на деко. 5. Запікаємо рибу в духовці приблизно хвилин тридцять-сорок. Після залишаємо її там ще хвилин на п'ятнадцять, для того, щоб риба була соковитою. Тепер фольгу знімаємо і рибу перекладаємо на тарілку. Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Запечена товстолоб з лимоном і зеленню - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Запечений товстолоб з лимоном і зеленню в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 396