Курячі стегенця в сливовому маринадіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування курячих стегенець в сливове маринаді. Стегенця курячі в маринаді зі слив - страва не складне, але зате дуже смачне. Опис приготування: Зі звичайних курячих стегенець, якщо їх правильно приготувати, може вийти чудове блюдо до святкового столу. Спочатку ми їх промарінуем, а потім запікаємо в духовці. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Птах/Курка/Курячі стегенця Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Курячі стегенця в сливовому маринаді 1. Для початку обробляємо курячі стегенця: залишки пір'я видаляємо: потім на відкритому вогні їх ошмаліваем і гарненько промиваємо. Оброблені стегенця викладаємо в миску, додаємо маринаду, попередньо видавленого часнику, так само, додаємо сюди спеції і трохи солі. 2. У приготуванні маринаду ми використовуємо свіжі сливи: беремо вилку і наколюємо нею сливи в різних місцях, потім кидаємо їх в кипляче воду і на невеликому вогні варимо десять хвилин. У воду до слив додаємо гвоздики, кориці, запашного перцю і оцту. Потім каструлю накриваємо кришкою і прибираємо в тепле місце. Даємо маринаду повністю охолонути. Коли маринад повністю охолов, ми його проціджуємо, переливаємо в баночку і прибираємо на зберігання в холодильник. 3. На приготований деко, який злегка змащуємо маслом, викладаємо курячі стегенця. Той маринад, де лежали стегенця, проціджуємо. 4. У розігрітий духову шафу хвилин на сорок відправляємо запікатися деко з стегенцями. Вогонь повинен бути середнім. Приблизно через кожні сім-десять хвилин стегенця злегка поливаємо маринадом. Після їх витягуємо і перекладаємо в тарілки. Свіжі овочі або салат до стегенця підійдуть дуже добре. Курячі стегенця в сливовому маринаді - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Курячі стегенця в сливовому маринаді в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 26