М'ясний рулет з яйцем в листковому тісті![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування м'ясної страви в листковому тісті. Опис приготування: Цибулю дуже дрібно нарізають, обсмажують, а потім охолоджується. Фарш перемішується з орегано, перцем і сіллю, а також меленим часником, цибулею і яєчним білком (сирим). Що стосується варених яєць, то вони ріжуться на половинки. Тісто розморожується, розкладається на столі у вигляді пласта 35-40 см, від якого відрізається смужка 2 см шириною. Викладається третину фаршу посеред тесту і розрівнюється по всій поверхні. Поверх нього кладуться яйця розрізом вниз. Всі закривається залишилися фаршем. На тесті, яке не вкрите фаршем, робляться косі паралельні розрізи. Смужки укласти внахлест на фарш, змастити жовтком і укласти зверху смужку тесту, яка також Перемащуємо. Запікати до рум'яної скоринки при 200 С. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Мука і тісто/Листкове тісто Блюдо: Гарячі страви/Закуски/Рулети Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити М'ясний рулет з яйцем в листковому тісті будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, М'ясний рулет з яйцем в листковому тісті - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в М'ясний рулет з яйцем в листковому тісті все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 67