Печеня з сочевиці, помідорів і квасоліЧас приготування: 1 ч. 15 хв Рецепт приготування печені з сочевиці, болгарського перцю, помідорів, квасолі і цибулі. Опис приготування: У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати цибулю, зелений і червоний болгарський перець, морква, чилі халапеньйо і часник. Смажити, поки овочі не стануть м'якими, близько 5 хвилин. Додати 7 чашок води, сочевицю, томатну пасту і квасолю. Перемішати суміш, додавши помідори, порошок чилі, кмин і червоний перець пластівцями. Довести суміш до кипіння. Зменшити вогонь до низького, накрити кришкою і варити, поки сочевиця не стане м'якою, близько 45 хвилин. Додати гарячу воду в міру необхідності. Приправити сіллю і перцем і відразу подавати. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Квасоля/Помідор/Сочевиця Блюдо: Гарячі страви/Печеня Географія кухні: Північна і Південна Америка/Мексиканська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 131