Курка в сметанно-сирному соусіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування курки в сметанно-сирному соусі. У такому соусі курочка виходить апетитною і дуже смачною. Опис приготування: У процесі приготування цієї страви зі звичайних курячих стегенець виходить вишукане і дуже смачна страва. Основні інгредієнти, які використовуються в приготуванні, є: стегенця, сир і сметана. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Курка в сметанно-сирному соусі 1. Ошмаліваем стегенця, і добре промиваємо їх. Обробляємо стегенця на стегна і гомілки, потім їх посолимо. 2. Додаємо в сметану хмелі-сунелі, червоного солодкого перцю, часнику тиск і чорного перцю. Якщо дане блюдо готується для дорослих, то сметану можна змішувати з білим вином або пивом, якщо ж воно готується для дітей, то додаємо воду. 3. Рослинним маслом змащуємо деко, викладаємо туди стегенця, заливаємо їх приготовленої сметанною сумішшю. Розігріваємо духову шафу і на тридцять хвилин відправляємо туди деко з стегенцями, вогонь повинен бути середнім. 4. На тертку натираємо сир, для того, щоб він добре терся, його краще попередньо заморозити. Коли пройде тридцять хвилин, деко з духовки виймаємо і посипаємо стегенця тертим сиром. Хвилин на десять-п'ятнадцять ставимо деко назад в духову шафу. 5. На тарілку викладаємо гарячу курочку. Зелень і скибочки цитрусових будуть хорошим гарніром до курочку. Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Курка в сметанно-сирному соусі - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Курка в сметанно-сирному соусі в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 294