Дорада, запечена з лимономЧас приготування: 1 ч. 10 хв Рецепт приготування запеченої доради з лимоном до новорічного столу. Рецепт приготування середземноморської рибки зробить Ваше свято яскравим та незабутнім. Опис приготування: Така риба як дорада буде прикрасою будь-якого свята. Трави і спеції надають ніжному м'ясу риби особливу пікантність. Таку рибу дуже добре запікати. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Дорада Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Грецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Дорада, запечена з лимоном 1. У першу чергу розморожуємо рибу. Це займає приблизно годину. Потім під проточною водою її промиваємо, очищаємо, потрошимо. 2. Подрібніть лавровий лист, естрагон і базилік. Можна в цю компанію додати свіжого розмарину. Петрушку подрібніть. Наріжте лимон, пропустіть через прес часник. 3. Просушіть рибу паперовим рушником, натріть сіллю зовні і всередині. Посипте перцем, травами, два-три кружечка лимона відправте в черевце. 4. Змастіть фольгу рослинним маслом, викладіть на неї часник, потім рибку, посипте петрушкою. 5. Полийте рибу вином і оливковою олією. Краї фольги бажано злегка загорнути всередину. Загорніть рибу (краї фольги - вгору) і викладіть на деко. 6. Хвилин на тридцять деко відправляємо в розігріту духову шафу, вогонь середній. Після рибу перекладаємо в тарілки і прикрашаємо лимоном. Ви напевно не з чуток знаєте, що Дорада, запечена з лимоном - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Дорада, запечена з лимоном в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 42