Запечена гусак, фарширований яблукамиЧас приготування: 4 год. 0 хв Запечена гусак, фарширований яблуками з'являється на нашому столі по великих святах. Коли збирається компанія, здатна з'їсти все навіть слона, то ми пробуємо замахнутися на такі страви. Опис приготування: Запечена гусак, фарширований яблуками подається з запеченою картоплею і окремо запеченими яблуками. Яблука, які запікалися окремо половинками подаються до гусака для прикраси. Коли запікаєте і гусака і яблука, обов'язково періодично поливайте їх жиром і бульйоном, або соком з дека, щоб вони зберегли соковитість. Те ж стосується і картоплі. Гуся перед приготуванням можна відварити цілком, це прискорить час його приготування. З готового гусака при проколі виділяється світлий сік. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На святковий стіл/Святковий обід Основний інгредієнт: Птах/Гусь Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Запечений гусак, фарширований яблуками З гусака вирізати жир. Поріжте жир на дрібні шматочки і покладіть його на сковороду. Витопите жир і приберіть шумівкою відходи. Шість яблук очистіть і поріжте на половинки, укласти на деко, полийте жиром і запечіть. Також на гарнір можна приготувати картоплю. Гуся натріть кмином, сіллю, сухим майораном і нафаршіруйте яблуками. Накрийте фольгою, запікайте близько години при 200 градусах. Потім при 160 градусах доведіть гусака до готовності. Це ще близько двох годин. Смачного! Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Запечений гусак, фарширований яблуками. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Запечений гусак, фарширований яблуками. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 40