Фарширований судакЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування судака фаршированого печінкою тріски. Опис приготування: Підготовка: Очистити рибу від нутрощів, ретельно промити. Приправити сіллю і меленим перцем всередині і зовні. Приготування: Цибулю нарізати півкільцями, натерти на крупній тертці моркву, крупно натерти сир. Печінка тріски нарізати кубиками (близько 1 см). Перемішати. Додати сухарі і майонез. Укласти начинку всередину риби і зашити нитками. Зробити на поверхні риби надрізи уздовж хребта (близько 1,5 см). Промазати майонезом, посипати тертим сиром. Обсмажувати до золотистого кольору. Подавати відразу ж після приготування з келихом хорошого вина. Смачного! Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Судак/Тріска Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Фарширований судак. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Фарширований судак у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 76