Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом

Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом

Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом
Час приготування: 45 хв
Відмінний рецепт з приготування горбуші, запеченої в духовці під томатним соусом. Блюдо виходить пікантним і дуже смачним.

Опис приготування:
Горбуша - дуже корисна, популярна і смачна риба. Щоб горбуша була сухуватою, в цьому рецепті до риби додаємо соус.

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Риба і морепродукти/Горбуша
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Горбуша (стейк) - 400 Грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Пасти томатної - 100 Грам
  • Цукор - 1 Ст. ложка
  • Борошно - 20 Грам
  • Часник - 1 Зубчик
  • Цибуля - 1 Штука
  • Помідори - 2 Штуки

Кількість порцій: 5

Як приготувати Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом
Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом 1. Очищаємо стейки горбуші від кісточок, посолити і обваляти в борошні. Потім кладемо на сковороду, обсмажуємо. Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом 2. Ріжемо невеликими кубиками часник, кільцями нарізаємо лук. У рослинному маслі тепер обсмажуємо часник з цибулею і томатною пастою, заливаємо. Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом 3. Томатна паста (не густо), якщо вона густа, розбавляємо її з розрахунку: сто грам кип'яченої охолодженої води на одну столову ложку томатної пасти (густий). Кип'ятимо трохи соус і додаємо нарізані помідори, солимо, додаємо чорний перець, цукор. Хвилини 2-3 ще тушкуємо. Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом 4. Обсмажені стейки горбуші викладаємо в глибокий посуд і готовим томатним соусом заливаємо. Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом 5. Близько 20 хвилин запікаємо горбушу в добре розігрітій духовці. Горбуша готова. Подавати з картопляним або рисовим пюре. Смачного.

Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 37   
Схожі рецепти страв з фото:
Запечена риба з картоплею і томатним соусом
Каннеллоні з беконом під томатним соусом
Горбуша в рукаві
Горбуша у фользі
Котлети з горбуші в духовці
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.