Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом![]() Час приготування: 45 хв Відмінний рецепт з приготування горбуші, запеченої в духовці під томатним соусом. Блюдо виходить пікантним і дуже смачним. Опис приготування: Горбуша - дуже корисна, популярна і смачна риба. Щоб горбуша була сухуватою, в цьому рецепті до риби додаємо соус. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Горбуша Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Горбуша, запечена в духовці під томатним соусом - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 37