Баклажани по-арабськиЧас приготування: 30 хв Недорогий, але при цьому витончений, оригінальний, але при цьому простий рецепт баклажанів по-арабськи вам точно припаде до смаку! Ситна за рахунок додавання фаршу закуска до будь-якого столу і за будь-що! Опис приготування: Такий класичний рецепт баклажанів по-арабськи, як бачите, був трохи мною перероблений, - адже все ж не в мікрохвильовці це блюдо готувалося спочатку, це очевидно. Але навіщо ж витрачати більше часу, особливо влітку, коли біля плити стояти взагалі не хочеться? Так що розповім, як зробити баклажани по-арабськи по новому, сучасному рецепту! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Арабська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Баклажани по-арабськи 1. Підготуємо інгредієнти. 2. Баклажани розрізаємо вздовж, виймаємо нутрощі raquo ;, вийшла човник натираємо сіллю. Залишки разом з іншими овочами (крім помідорів) подрібнюємо. 3. Моркву і цибулю обсмажити на олії, коли вони зарум'яняться, додамо фарш і інші овочі, включаючи м'якоть баклажана. Солимо, перчимо до смаку. 4. Горіхи чистимо і товчемо в ступі. Натираємо ними внутрішню частину човників і викладаємо зверху начинку. 5. Помідори нарізаємо тонкими півкільцями, викладаємо поверх начинки зі сковороди, зверху присипаємо все тертим сиром. 6. Відправимо в мікрохвильовку на 6 хвилин на повній потужності. Перевіряємо на готовність такі човники, можна подавати! Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Баклажани по-арабськи на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Баклажани по-арабськи - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 78