Яловича печінка по-швидкомуЧас приготування: 30 хв Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Яловича печінка по-швидкому Печінка чистимо від плівки і ріжемо кубиками, цибулю шаткуємо півкільцями. обвалюють печінку в борошні нагріваємо в казані або глибокій сковороді олію і обсмажуємо печінку додаємо цибулю і смажимо до прозорості додаємо молоко, сіль, перець, перемішуємо, закриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20 викладаємо на відварений рис або картоплю і їмо Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Яловича печінка по-швидкому. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Яловича печінка по-швидкому, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Яловича печінка по-швидкому у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 45