Баклажани по-тосканськиЧас приготування: 30 хв Не дивуйтеся тому, що на фото бутерброд! Адже з рецептом баклажан по-тосканськи Ви навчитеся готувати відмінну їжу для ланчу на всю сім'ю. Опис приготування: Хто сказав, що баклажани - це суто ікра або смажені кільця? Баклажани відмінно зморяться і в рагу, і запікати їх можна, наприклад. Італійці, які люблять і овочі, і борошняне, пропонують свій оригінальний рецепт баклажан, з яким я познайомилася в подорожі по Італії. Для приготування баклажан по-тосканськи можна взяти вже готову чіабатту, спростивши собі готування. Дивимося нижче рецепт з фото. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Бутерброди/Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Баклажани по-тосканськи Всі овочі промийте і наріжте середніми кубиками. Викладіть їх в посуд для запікання. Тепер зробимо заправку: змішайте оливкова олія з прованськими травами, часником і перцем. Залийте заправкою овочі та відправте їх на 15-20 хвилин у розігріту до 180 С духовку. Овочі повинні підрум'янитися, стати хрусткими. Дістаємо овочі, даємо їм охолонути. Чіабатту розрізаємо вздовж. Гарненько змащуємо сирним сиром. Тепер викладаємо на чіабатту моцарелу, потім овочі і накриваємо другою половинкою чіабатти. Моцареллу можна замінити бринзою. При бажанні можна також додати тонко нарізаний бекон. Тепер відправляємо чіабатту в духовку на 2-3 хвилини. Готові баклажани по-тосканськи їмо поки хліб не охолов. Можна розрізати на кілька шматочків. От і все! Смачного) Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Баклажани по-тосканськи в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Баклажани по-тосканськи - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Баклажани по-тосканськи, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 93