Короп з лимономЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування коропа з лимонами і картоплею. Німецька кухня. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/День народження Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Короп Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Німецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Короп з лимоном Очистити луску зі свіжого коропа за допомогою ножа. Робимо надріз на спині коропа. Зрізаємо м'ясо з хребта і ребер. Тонко розрізаємо філе. Видалити вени. Зробити фарш з допомогою блендера. Вам знадобляться: 28 г бекону (смажений), трохи філе риби (для фаршу), 1 столова ложка солоного масла, 1 чайна ложка сушеного чебрецю, свіжої петрушки (нарізати), 1 маленька цибулина (дрібно нарізати), 1/4 склянки сухого білого вина, сіль , перець. Покладіть філе на фарш, зверху додати тонкі гуртки лимона. Випікати протягом 35 хвилин при 350 ° F. Поки готується риба, відварити картоплю. Подавати відразу ж. Короп з лимоном - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Короп з лимоном в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 280