Біфштекс з кров'ю
Час приготування: 15 хв
Біфштекс з кров'ю випікається не більше трьох хвилин з кожного боку. Крові в такому м'ясі, звичайно, немає, але є сік, який і називають кров'ю raquo ;. Для приготування такого біфштекса потрібно відмінне м'ясо. Опис приготування: Для біфштекса з кров'ю вибирайте красиве свіже м'ясо. Від якості м'яса залежить якість страви. Друга складова хорошого біфштекса - правильна температура. При смаженні біфштекс ні в якому разі не можна проколювати. Наше завдання - зберегти весь сік всередині. Як приготувати біфштекс з кров'ю? 1. М'ясо промийте, наріжте шматочками по 4 см. 2. Кожен шматок посоліть, поперчіть з усіх боків. 3. Змастіть кожен шматочок рослинним маслом за допомогою пензлика. Можна масло влити відразу в сковороду. Буде достатньо кількох ложок. 4. У сковороді гарненько розігрійте олію на швидкому вогні і смажте біфштекси по 2-3 хвилини з кожного боку. Готовий біфштекс повинен відпочити і пустити сік. Залиште його на хвилин 5. Потім наріжте. 5. За бажанням, прикрасьте блюдо рубаним часником, чилі і зеленню і подавайте. Біфштекс з кров'ю готовий! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Біфштекс Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Біфштекс з кров'ю вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Біфштекс з кров'ю, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 32