Короп на вугілліЧас приготування: 30 хв Виїхали на природу і хочеться чогось приготувати на багатті? Приготуйте смачного коропа на вугіллі. Це дуже просто і не займе багато часу. Опис приготування: Карпа для цього рецепта я взяв середнього, вагою приблизно в 1 кілограм. Овочі так само використав, ті що опинилися під рукою. Ви можете використовувати й інші, наприклад, помідор або що ще, хто як любить. Спеції так само додавайте до смаку. Нижче представлений покроковий рецепт приготування коропа на вугіллі. Гарного дня! Призначення: На природу Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Короп Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Короп на вугіллі Промийте і почистіть коропа, видаліть нутрощі. Посоліть і поперчіть рибу всередині і зовні. Наріжте кружечками: картопля, моркву, цибулю, болгарський перець. Покладіть всередину коропа. Поріжте часточками лимон. На спинці коропа зробіть акуратні надрізи і вкладете в кожен лимонну часточку. Викладіть коропа на решітку і запікайте на розжаренних вугіллі 15-20 хвилин до готовності. Готово. Смачного! Дуже смачний Короп на вугіллі зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Короп на вугіллі з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 30