Сьомга в вершково-часниковому соусіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Хочете приготувати вишукану страву, гідне хороших ресторанів? Тоді зверніть увагу на простий рецепт сьомги в вершково-часниковому соусі. Ніжна риба ідеально поєднується з пікантним соусом. Опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як зробити сьомгу в вершково-часниковому соусі, тоді цей рецепт з покроковими інструкціями якраз для вас. Рибка виходить дивно ніжна, соковита, а соус лише доповнює її, не перебиваючи і без того яскравий смак сьомги. Використовувати можна також і іншу рибу - форель або горбушу, наприклад. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Сьомга Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Сьомга в вершково-часниковому соусі 1. Для початку необхідно підготувати рибу. Її потрібно вимити, просушити і очистити від шкірки. Потім акуратно видалити кістки і нарізати невеликими шматочками. 2. Готові шматочки риби викласти в глибоку миску. Трохи посолити і поперчити за смаком. Сьомга в вершково-часниковому соусі в домашніх умовах може бути приготована також з додаванням приправ для риби. Однак не варто додавати занадто багато, щоб не перебити смак самої сьомги. Лимон вимити, просушити і видавити з нього сік. Полити рибу соком і залишити в маринаді на 30-40 хвилин. Також можна додати гілочку чебрецю. 3. Коли сьомга вже промаринувалося, на сковороду налити трохи оливкового масла і розігріти. Відправити туди рибу і обсмажити близько 3-5 хвилин, періодично помішуючи. 4. За цей час потрібно злегка розігріти вершки. Часник очистити і видавити через прес. З'єднати з вершками і посолити трохи за смаком. На сковороді риба вже доведена до напівготовності, значить саме час додати соус. Зверху присипати дрібкою каррі і меленим перцем при бажанні. Акуратно перемішати, довести до кипіння і потримати на вогні буквально 2-3 хвилини. 5. Це практично весь рецепт приготування сьомги в вершково-часниковому соусі. Залишилося лише вимити, просушити і подрібнити зелень. Її потрібно додати на сковороду в саму останню чергу, коли рибу вже зняли з вогню. Подавати цю страву можна з улюбленим гарніром, однак найкраще воно поєднується з макаронами. Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Сьомга в вершково-часниковому соусі. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Сьомга в вершково-часниковому соусі в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 37