Баклажани по-флотськиЧас приготування: 40 хв Чи не хочете перевантажувати м'ясну страву ще й макаронами? Чому б не замінити звичну рецептуру і не зробити вдома ці чудові баклажани по-флотськи для себе і рідних! Опис приготування: Баклажани - дуже корисний овоч, а головне - його можна готувати практично з чим і як завгодно! Всі чули про макаронах по-флотськи, але ж фарш необов'язково з борошняним поєднувати. Хочу поділитися з Вами цим нехитрим рецептом баклажан по-флотськи. Блюдо - ситне, але легке, завдяки поєднанню м'яса і овочів воно ще й корисне. Для приготування баклажан по-флотськи можна брати будь-яке м'ясо, в принципі. Я найчастіше роблю з індичкою - м'ясо дуже ніжне. Дивимося докладний рецепт з фото і запам'ятовуємо. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Баклажани по-флотськи Баклажани нарізаємо якими шматками, тільки не великими. Солимо і відставляємо на 10 хвилин. Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо в оливковій олії. Робимо з м'яса фарш (втім, можете і готовий придбати). Додаємо фарш до цибулі і обсмажуємо. Віджимаємо баклажани від солі і додаємо до фаршу. Дрібно ріжемо помідори і додаємо їх до м'яса і баклажанів. Якщо потрібно, влийте ще оливкової олії. Подрібніть часник і разом зі спеціями надішліть його до м'яса. Закриваємо кришку і тушкуємо до готовності. От і все! Наші баклажани по-флотськи готові. Подати їх можна з гарніром у вигляді картопляного пюре, а можна і зовсім без гарніру. Смачного) Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Баклажани по-флотськи самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Баклажани по-флотськи. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 31