Баклажани по-ростовськийЧас приготування: 1 ч. 0 хв Вашій увазі простий рецепт приготування баклажан по-ростовський - вельми оригінального блюда, яке відмінно виглядатиме на Вашому святковому столі! Опис приготування: Насправді, існує багато рецептів баклажан. Їх можна і фарширувати, і гасити, і взагалі, робити з ними все, що завгодно! Даний рецепт баклажан по-ростовський дуже люблять в нашій сім'ї. По суті виходить рагу. Для приготування баклажан по-ростовський Вам потрібно м'ясо. Я зазвичай беру свинину, хоча її можна замінити і курятиною, і телятиною. Дивимося нижче рецепт. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Баклажани по-ростовський Для початку поріжте м'ясо кубиками, обсмажте до золотистого кольору і перекладіть в каструлю. Крупно поріжте картопля - викладіть його поверх м'яса. Баклажани наріжте кубиками, посипте сіллю, нехай випустять сік. Потім викладіть на картоплю зверху. Тепер теж ріжемо перець кубиками - відправляємо ще одним шаром. Цибулю ріжемо не дрібне, краще великими півкільцями. Теж викладаємо шаром. Помідори обдайте окропом, зніміть шкірку, поріжте і викладіть як останній шар. Всі заливаємо водою, щоб овочі закрити, ставимо на маленький вогонь і тушкуємо близько години. Найкраще гасити в казанку. Подаємо наші баклажани по-ростовський гарячими. Смачного) Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Баклажани по-ростовський - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Баклажани по-ростовський в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 30