Котлети з грибами в духовціЧас приготування: 1 ч. 0 хв Котлети з грибною начинкою - це неймовірно смачно! Приготуйте їх і переконаєтеся в цьому самі. Начинка з шампіньйонів в поєднанні з м'ясним фаршем і спеціями, виходить соковитою і буквально тане в роті! Опис приготування: Це простий рецепт приготування котлет з грибами в духовці. З інгредієнтів вам знадобиться: м'ясний фарш, печериці, шинка, білий хліб, зелень, цибуля ріпчаста, сир твердий, масло для обсмажування, борошно, яйце, спеції, сіль і перець. Спеції для фаршу використовуйте ті, які ви любите. Цього разу, я обійшовся без них. Як гарнір можна приготувати картопляне пюре або відварити макарони. Готову страву прикрасьте зеленню і свіжими овочами. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони Блюдо: Гарячі страви/Котлети Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Котлети з грибами в духовці Цибулину помийте і очистіть. Шинку очистіть від оболонки, печериці промийте. Лук, шинку і шампіньйони ріжемо на дрібні шматочки. Обсмажте порізані інгредієнти на сковороді з додаванням олії. Спершу йде цибулю, потім гриби, наприкінці шинка. До остигнула начинку додайте натертий сир. посоліть і поперчіть за смаком. За бажанням, додайте зелень. Фарш змішайте з яйцем і замоченим у молоці шматочком білого батона. Посоліть і поперчіть. Зліпити з фаршу невеликі коржі. У центр кожного коржика викладаємо грибну начинку. Акуратно защипуємо краю, щоб не визирала начинка. Котлет потрібно надати форму кульок і обваляти в борошні. Далі викладаємо їх на деко і відправляємо в духовку. Запікаємо до готовності. Готово! Смачного! Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Котлети з грибами в духовці в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Котлети з грибами в духовці не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 123