Підосичники на багаттіЧас приготування: 35 хв Вашій увазі - універсальний і простий рецепт красноголовців на багатті. Так як отруєння грибами - не рідкість, ми їх будемо попередньо відварювати, та ще й з картоплею і вермішеллю! Смачно! Опис приготування: Як бачите, в цьому випадку, рецепт приготування красноголовців на багатті у мене трохи відрізняється від класичного - от не зважилася я свіжозібране гриби відразу ж смажити. А просто так гриби варити нецікаво - адже так? Так ось і народився такий вдосконалений і дуже простий рецепт красноголовців на багатті, спробуйте! Призначення: На природу Основний інгредієнт: Гриби/Красноголовці Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Красноголовці на багатті 1. Гриби ретельно перебираємо і нарізаємо довільно. 2. Ставимо на вогнище казанок з водою і сіллю, нехай гріється. Картопля моєму і чистимо. Нарізаємо теж довільно. 3. Як тільки вода закипіла - закидаємо гриби і варимо, поки вони не опустяться - це ознака готовності. 4. Додаємо картоплю і цибулю (цибулини можна закинути цілими). В самому кінці - трохи вермішелі типу Роллтон і трохи ковбаси. 5. За бажанням заправляємо майонезом або сметаною. Відмінний грибний супчик готовий! Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Красноголовці на багатті. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Красноголовці на багатті ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 29