Підберезники, смажені з картоплеюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Дуже популярне сибірське блюдо, припаде до смаку всім любителям грибів. Підберезники обсмажуються з цибулею та картоплею, приправляються спеціями і подаються на стіл в гарячому вигляді, неймовірно смачно! Опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування підберезників, смажених з картоплею. Все що необхідно - це: лісові підберезники, товста чавунна сковорідка і нерафіновану соняшникову олію. Їдять це блюдо ложками, черпаючи із загальної сковороди. Саме так готують підберезники в сибірських селах. Гарного дня! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля/Гриби/Підберезники Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Підберезники, смажені з картоплею Підберезники очищаємо, промиваємо холодною водою і нарізаємо на середні шматочки. Обсмажуємо гриби на рослинній олії в сковорідці з товстим дном. Обсмажуємо близько 30 хвилин, помішуючи, за цей час гриби виділять багато соку. Додаємо нарізану брусочками картоплю, смажимо ще 20 хвилин, майже до повної готовності картоплі. Фінальний етап - кладемо дрібно порізану цибулю, солимо за смаком і смажимо ще 5-7 хвилин. Знімаємо блюдо з вогню і відразу ж присипаємо дрібно порізаною зеленою цибулею. Подаємо до столу, прямо в сковороді. Смачного! Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Підберезники, смажені з картоплею - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Підберезники, смажені з картоплею в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 42