Короп відварений
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Вирішив трохи урізноманітнити своє меню. Так як я нейтрально ставлюся до риби, спробував в якості експерименту рецепт приготування коропа відвареного. Опис приготування: Приготування відвареного коропа здійснюється в три етапи: обробляємо рибу, готуємо відвар, варимо рибу. Класичний рецепт приготування коропа відвареного виглядає приблизно так: 1. Обробляємо рибу. Видаляємо зябра, відокремлюємо голову, потрошимо, промиваємо. Промивати треба холодною водою. 2. Перед варінням обшпарюємо тушку 4-5 столовими ложками оцту. 3. Готуємо відвар з овочів. Відвар потрібен для того, щоб надати рибі смак. Нарізаємо овочі, цибулю нарізаємо кільцями, кидаємо у воду, ставимо на вогонь. Додаємо лавровий лист, сіль, перець за смаком. 4. Ставимо рибу на решітку, кладемо ґрати у відвар. Вода не повинна бути кип'яченою, щоб тушка не зварилися. 5. Страва готується близько 20 хвилин. Щоб перевірити, чи приготували блюдо, пробуємо відокремити плавники від тушки. Якщо вони відокремлюються легко, рибу можна подавати до столу. Як гарнір добре піде картопляне пюре або відварний рис. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Короп Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Короп відварений - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Короп відварений в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 11