Рагу зі шпинатом і горохомЧас приготування: 2 ч. 0 хв М'ясне рагу зі шпинатом буде набагато корисніше, ніж рагу з картоплею. Цей східний рецепт я взяла у знайомих, які захоплюються кухнями народів світу. Вважаю його простим, легким і смачним! Опис приготування: Для приготування рагу зі шпинатом можна використовувати заморожений шпинат. Перед вживанням його потрібно розморозити. Рагу зі шпинатом виходить дуже смачним, поживним і злегка гострим. Його можна приготувати і без гороху і кропу. Іноді я додаю томат. Можна змінити склад спецій за своїм смаком. У будь-якому випадку страва вийде ситним і смачним. Воно добре моделюється і за це я його люблю. Завжди можна приготувати рагу зі шпинатом по-новому. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Шпинат Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Рагу зі шпинатом і горохом Підготувати продукти. М'ясо обсмажити на топленому маслі. Додати цибулю, часник. Обсмажити. Додати спеції, лайми, налити води, щоб покрити м'ясо на 3 см і довести до кипіння. На повільному вогні гасити 90 хвилин. Додати нарізаний шпинат, кріп, горох, сіль. Гасити ще 30 хвилин. Подати з рисом. Смачного! Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Рагу зі шпинатом і горохом в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Рагу зі шпинатом і горохом самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 24