Мамалига з кукурудзяної крупиЧас приготування: 35 хв Густа кукурудзяна каша цікава на смак і має досить корисними властивостями. Пропоную урізноманітнити ваше меню. Опис приготування: Мамалига дуже популярна в Молдавії, Румунії, Західної України та й на Кавказі її варять досить часто. Ця каша з кукурудзяної крупи чи борошна дуже живильна і корисна. Рецепт приготування мамалиги з кукурудзяної крупи досить простий. Пропоную вам випробувати рецепт і приготувати мамалигу. 1. Ставимо на вогонь необхідну кількість води, солимо. 2. Коли вода закипить, тонкою цівкою, постійно помішуючи, всипаємо кукурудзяну крупу. 3. Варимо хвилин 20-25. Кашу доводиться весь час заважати - в цьому основна складність приготування мамалиги. Подаємо кашу до столу з підсмаженими шкварками, з м'ясною підливою, з бринзою - кому як подобається. смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Крупи/Кукурудзяна крупа Блюдо: Гарячі страви/Мамалига Географія кухні: Республіки СРСР/Молдавська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Мамалига з кукурудзяної крупи. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Мамалига з кукурудзяної крупи в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 230