Кабачки з картоплею тушкованіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Для любителів овочів і здорового харчування - чудове блюдо, яке стане відмінним рішенням для будь-якого обіднього столу. Готується швидко і досить легко. Опис приготування: Всього кілька кроків - і Ви зможете побалувати смакові рецептори чудовим блюдом. Перед Вами класичний рецепт кабачків тушкованих з овочами. Я завжди експериментую в процесі приготування, але тільки у формі нарізування овочів. За рік практики зрозуміла, що для таких страв найкраще різати овочі побільше, оскільки в процесі гасіння вони втрачають свою форму. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви/Рагу Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Кабачки з картоплею тушковані 1. Як показує класичний рецепт кабачків тушкованих з картоплею, готується страва не складно і складається з легких інгредієнтів. 2. Поріжте кабачки кільцями, приблизно півсантиметра товщиною. 3. Наріжте цибулю і моркву і відправте їх на сковороду. Смажаться овочі на олії до золотистого кольору. 4. Тим часом підготуйте картоплю. Краще його різати брусочками - так він швидко не розвариться в процесі приготування рагу. 4. Поки смажаться овочі, викладіть кабачки на дно каструлі. 5. Викладати можете шарами, а можете все перемішати - на ваш смак і розсуд. 6. Зверху викладіть болгарський перець і залийте все соусом. Після цього можете додатково посолити, поперчити і додати за смаком приправи. З тушкованими овочами відмінно поєднується зелень петрушки і зелену цибулю, тому за кілька хвилин до зняття страви з плити, можете притрусити все зеленню. 7. Гасити кабачки з картоплею слід не більше двадцяти п'яти хвилин на слабкому вогні при постійному помішуванні. Я для таких цілей використовую емальовані каструлі з товстим дном. Перед подачею на стіл можете також злегка притрусити зеленню петрушки і чорним перцем. За цим рецептом приготувати Кабачки з картоплею тушковані дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Кабачки з картоплею тушковані просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 760