Просте соте з яловичої печінкиЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування соте для тих, у кого немає часу на тривалу підготовку. Тут поєднуються ніжна яловича печінка, пікантний помідор, ароматний цибулю і свіжа зелень. Чудове м'ясну страву для обіду Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Гарячі страви/Соте Географія кухні: Північна і Південна Америка/Канадська/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Просте соте з яловичої печінки 1. Помідори бланшувати в окропі, зняти з них шкірку і порізати на дольки. 2. Цибулю почистити і порізати дуже тонкими кільцями. Кожне кільце розібрати на частини. 3. Петрушку перебрати, помити, струсити зайву воду і дрібно посікти. 4. Печінка помити, дати їй стекти і порізати довгими тонкими смужками. 5. На великій сковороді розігріти масло, зробити середній вогонь і викласти туди печінку і цибулю. Смажити 5 хвилин, поки печінка не зарум'яниться, а цибуля не стане м'якше. 6. Зробіть вогонь слабким, додайте в сковорідку помідори, сіль і перець, перемішайте і тушкуйте, поки помідори не дійдуть до готовності. Подавайте блюдо ещетеплим, щедро посипавши його петрушкою. Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Просте соте з яловичої печінки. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Просте соте з яловичої печінки - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 50