Кабачки запечені з сиромЧас приготування: 1 ч. 0 хв Легке, низькокалорійне, але в теж час ситне блюдо. Якщо Ви стежите за здоровим харчуванням і скучили по овочах - саме час приготувати за класичним рецептом кабачки запечені з сиром. Опис приготування: Беріть для цієї страви молоді кабачки, оскільки у них тоненька шкірка, яка відмінно підійде для запікання. Не бійтеся фантазувати. Я, наприклад, додала до страви трохи зелені і подала все на великому блюді з листям салату. Пора овочів, тому можете зробити подушечку з помідор йди запеченої картоплі, які додатково послужать гарніром. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Кабачки запечені з сиром 1. Наріжте кільцями середнього розміру кабачок і просочіть його серветкою до повного висихання. 2. Теж саме зробіть з помідорами. Постарайтеся так, щоб кількість кілець кабачка і помідора було рівним. 3. На цьому етапі можете поекспериментувати. Я приготувала так: виклала кабачок, на нього помідор, зверху сир. І так вийшли окремі колонки raquo ;. У деяких книгах автори пропонують піти іншим шляхом: можна викласти овочі один за одним (як рататуй), зверху промазав майонезом і закривши сирної шапочкою raquo ;. А інші автори пропонують схожу послідовність, тільки перед сирної присипкою вони рекомендують залити все збитими яйцями. Класичний рецепт кабачків запечених з сиром виглядає саме так. 4. В кінці можна посипати страву зеленню і додати часник, поставивши в духову шафу для запікання ще на 5 хвилин. 5. Якщо Ви не любите зелень і часник, то можете використовувати тільки овочі і сир. Спробуйте приготувати Кабачки запечені з сиром в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Кабачки запечені з сиром можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 831