Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Фаршировані кабачки запечені в духовці

Фаршировані кабачки запечені в духовці

Фаршировані кабачки запечені в духовці
Час приготування: 50 хв
Фаршировані кабачки запечені в духовці я готую цілий рік. Благо, що зараз свіжі кабачки можна купити в магазині завжди. Цю страву можна назвати і ситним і в той же час не дуже калорійним.

Опис приготування:
Пропоную докладний рецепт з фото - фаршировані кабачки запечені в духовці. Ця страва дуже вигідне, тому що до нього не треба готувати додатково ні гарнір, ні соус. Просто порізати ще свіжих овочів і можна фаршировані кабачки запечені в духовці подавати до столу. Дуже смачно і ситно. Смачного!

Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Кабачки - 1,5 Кілограма
  • Фарш - 300 Грам (краще яловичий)
  • Рис - 100 Грам
  • Цибуля - 2 Штуки
  • Сметана - 200 Грам
  • Бульйон або вода - 1 Стакан
  • Масло вершкове - 2 ст. ложки
  • Кетчуп - 1 Ст. ложка (гострий)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Борошно - 1 Ст. ложка
  • Олія - ??2-3 Ст. ложок
  • Зелень - За смаком
  • Сир - 100 Грам

Кількість порцій: 10-12

Як приготувати Фаршировані кабачки запечені в духовці
Фаршировані кабачки запечені в духовці Кабачки помити, відрізати кінчики. Нарізати поперек так, щоб шматочки були не вище форми для запікання. Чайною ложкою вийняти серцевину кабачка, залишивши денце, повинен вийде невеликий стаканчик. Кабачки краще брати, звичайно, молоді. Фаршировані кабачки запечені в духовці У киплячу, підсоленій воду опустити кабачки і варити до напівготовності 4-5 хв. Обережно вийняти з води, покласти на сито або тарілку, щоб з них стекла вода. Фаршировані кабачки запечені в духовці Сердцевинки від кабачків (без насіння), дрібно порізати, посолити, дати трохи постояти, віджати і обсмажити на олії. Залишки масла злити в форму для запікання. Кабачкову масу остудити. Фаршировані кабачки запечені в духовці Цибулю дрібно порізати, обсмажити на невеликій кількості олії, так щоб він почав тільки злегка підрум'янюватися. Фаршировані кабачки запечені в духовці Рис, попередньо відварений в підсоленій воді додати у фарш. Туди ж половину обсмаженої цибулі і обсмажену кабачкову масу. Поперчити, посолити за смаком. Фарш брати чайною ложкою і заповнити ним стаканчики з кабачків, укладаючи їх у форму, змащену маслом. Фаршировані кабачки запечені в духовці Натираємо на дрібній тертці сир і посипаємо кабачки зверху. Форму ставимо в духовку, розігріту до 220 градусів. Запікаємо 20 хвилин. Фаршировані кабачки запечені в духовці Поки кабачки запікаються, робимо заливку. Для цього борошно обсмажуємо на вершковому маслі. Трохи охолоджуємо і розводимо теплим бульйоном або водою, добре перемішуючи, щоб не було грудочок. Додаємо сметану. Варимо на повільному вогні 5-7 хвилин. Додаємо залишився обсмажену цибулю, варимо ще 2-3 хвилини. Вимикаємо і додаємо до смаку сіль і гострий кетчуп. Фаршировані кабачки запечені в духовці Потім цю заливку додаємо в форму до кабачків і тушкуємо разом 10-15 хвилин. Фаршировані кабачки запечені в духовці Дістаємо форму з духовки, посипаємо кабачки зеленню. Готово!
Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Фаршировані кабачки запечені в духовці самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Фаршировані кабачки запечені в духовці - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 331   
Схожі рецепти страв з фото:
Фаршировані кабачки
Запечені кабачки з рисом і фаршем
Кабачки фаршировані фаршем
Запечені кабачки в духовці
Кабачки фаршировані м'ясом та рисом
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.