Плов з сочевицеюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Помітив, що чоловікам плов з сочевицею подобається куди більше, ніж жінкам. Плов сам по собі - страва дуже ситна і поживна, а вже якщо він з сочевицею - то це взагалі важка артилерія. Опис приготування: Плов з сочевицею - кілька нестандартна варіація самого звичайного плову. Блюдо виходить неймовірно ситним і поживним, але, в той же час, дуже легко засвоюється в організмі. Для розвантажувального дня цей плов без м'яса підійде чудово. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Крупи/Рис/Сочевиця Блюдо: Гарячі страви/Плов Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Плов з сочевицею Сочевицю відварити, як зазначено на упаковці, і змішати з рисом. Залити гарячою кип'яченою водою і варити на середньому вогні. Рис і сочевицю постійно помішувати. Поступово вони будуть вбирати в себе воду. Паралельно цьому, в сковороді робимо цибульну піджарку. Обсмажуємо цибулю в рослинній олії до золотистого, додаємо сіль, перець, улюблені спеції, і кладемо в каструлю з пловом. Коли вода з каструлі з пловом впоратися майже повністю, вимикаємо вогонь, накриваємо плов кришкою і даємо йому настоятися 10-15 хвилин, після чого плов з сочевицею можна подавати на стіл. Смачного! Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Плов з сочевицею в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Плов з сочевицею - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 109