Каша в горщику в духовціЧас приготування: 1 ч. 20 хв Ви знаєте, що найсмачніша, ароматна, розсипчаста і ніжна каша виходить в горщику в духовці. Спробуйте приготувати її за цим рецептом і ви самі зможете переконатися в цьому. Опис приготування: Приготувати таким чином можна будь-яку кашу в горщику в духовці. Не бійтеся помилок на кухні, вони бувають у всіх. А щоб звести їх до мінімуму, пропоную докладні інструкції до всього процесу. Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Крупи/Пшоно і пшениця Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Каша в горщику в духовці 1. Рецепт приготування каші в горщику в духовці слід почати з підготовчого етапу. В даному випадку я пропоную використовувати пшоно і гарбуз. Крупу необхідно ретельно промити під гарячою водою, а гарбуз вимити, очистити і нарізати невеликими кубиками. 2. У каструлі довести до кипіння молоко. Всипати туди пшоно і проварити на повільному вогні близько 10 хвилин, постійно помішуючи. 3. Додати в каструлю гарбуз і варити ще хвилин 5-7. 4. Саме час розкладати кашу по горщикам. Коли всі горщики будуть наповнені, зверху покласти невеликий шматочок вершкового масла. Якщо ви не любите мед, то в кашу необхідно додати цукор за смаком. Горщики накрити кришкою і відправити в добре розігріту духовку хвилин на 35-40. 5. Готову кашу приправити медом (якщо не додавали цукор). Можна зверху присипати сухофруктами або цукатами. Ось, власне, і весь простий рецепт каші в горщику в духовці. Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Каша в горщику в духовці - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Каша в горщику в духовці в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 99