Манні галушкиЧас приготування: 15 хв Манні галушки зроблять будь суп або бульйон набагато багатше та насиченим. Приготувати їх досить легко і просто. Розповідаю, як це зробити. Опис приготування: Витратьте 15 хвилин свого життя на ці чудові манні галушки і ваш суп стане набагато смачніше. Коли будете обсмажувати їх на сковороді, робіть галушки поменше, так ка вони пізніше разбухнут ще більше, коли потраплять в суп. Нижче представлений покроковий рецепт приготування манних галушок. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Крупи/Манка Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Манні галушки Помістіть в глибоку тарілку одне яйце і ретельно збовтайте. Додайте до яйця манну крупу, посоліть. Все добре перемішайте. Розігрійте сковороду, на рослинному маслі обсмажте маленькі галушки з обох сторін. Одну сторону смажте, буквально пів хвилини. Викладіть манні галушки в тарілку. Галушки готові. Тепер ви можете опустити їх в тарілку з супом або бульйоном (за кілька хвилин до готовності супу). Смачного! Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Манні галушки своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Манні галушки прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 143