Картопляники з фаршемЧас приготування: 40 хв Цей класичний рецепт картопляники з фаршем обов'язково потрібно навчитися готувати кожному, - ситне, смачне і недороге блюдо стане відмінною альтернативою вже приївся гарнірів! Спробуйте. Опис приготування: Особисто для мене картопляники з фаршем в домашніх умовах - це завжди маленьке свято, який може собі дозволити абсолютно будь-яка людина, не дивлячись на кулінарні здібності і фінансове становище. Адже навіть фарш, як найдорожчий тут елемент ви, за бажанням, можете замінювати чим завгодно, - наприклад, зробити менше фаршу, і більше овочів. Словом, експериментуйте! Як зробити картопляники з фаршем: 1. Для початку картоплю, цибулю і моркву миємо, чистимо, і нарізаємо, - картопля в довільному порядку, а овочі дрібно шаткуємо. Фарш, якщо необхідно, дістаємо розморозитися. 2. Картопля відправляємо варитися в трохи підсоленій воді до готовності, а моркву з цибулею обсмажуємо в сковорідці на олії. 3. Коли вже цибульний-морквяна зажарка готова, - висипаємо на сковороду фарш, солимо і перчимо до смаку, і обсмажуємо до готовності. 4. Коли картопля відварити, - зливаємо воду, і робимо з нього пюре. 5. До пюре додаємо яйця і борошно, і ретельно перемішати. Якщо хочете - можете і в тісто додати трохи солі і перцю. 6. Тепер з цього тесту формуємо плоскі кружечки, в центр викладаємо начинку з пательні, і залепліваются краю, намагаючись зробити їх при цьому більш плоскими. 7. Обсмажуємо картопляники з двох сторін прямо на тій же сковороді, де була зажарка. Готово! Подавайте зі сметаною і свіжою зеленню, - і ніхто не встоїть! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Картопля/Фарш Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Візьміть собі на замітку як приготувати Картопляники з фаршем. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Картопляники з фаршем в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 91