Короп на гриліЧас приготування: 30 хв Перед вами блюдо, яке найкраще готувати з живої риби. Короп на грилі виходить дуже апетитним і ситним. Крім того, завжди приємно здивувати гостей чимось незвичайним. Опис приготування: Карпа на грилі - готувати одне задоволення! Це дійсно швидко і легко. Рибу подавайте з відвареною картоплею і свіжими овочами, наприклад з помідорами і салатом. Двох середніх коропів вистачить, щоб нагодувати чотирьох чоловік. Гарного улову і смачного! Призначення: На природу Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Короп Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Короп на грилі Помийте і почистіть коропів. Всередині, натираємо коропа сіллю і перцем. Оливкова олія змішайте з майораном і двома столовими ложками олії. Збризгуємо рибу зсередини. Дрібно наріжте цибулю і кріп, перемішайте. Начините отриманою сумішшю рибу, вкладіть всередину лавровий лист і скріпіть зубочистками. Залиште рибу на 10 хвилин. Наріжте скибочками лимон. У тушці коропа зробіть надрізи, вставте туди лимонні дольки. Збризгуємо рибу двома столовими ложками оливкової олії і відправляємо на гриль на 10 хвилин. Короп на грилі готовий! Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Короп на грилі - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Короп на грилі у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 1142