Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Биточки в сметанному соусі

Биточки в сметанному соусі

Биточки в сметанному соусі
Час приготування: 50 хв
Пропоную вам простий рецепт дуже смачних биточків в сметанному соусі. Такі биточки можна подати з будь-яким гарніром на обід або вечерю.

Опис приготування:
1. Рецепт приготування биточків в сметанному соусі починається з фаршу. М'ясо необхідно вимити, просушити і нарізати середніми шматочками. Щоб биточки були в міру соковиті і не дуже жирні, краще брати 2 види м'яса - свинину і яловичину (курку). М'ясо подрібнити у блендері або пропустити через м'ясорубку.
2. Посолити і поперчити фарш за смаком. При бажанні можна додати яйце, розмочений у молоці хліб або трохи панірувальних сухарів.
3. З отриманого фаршу змоченими водою руками сформувати биточки.
4. Кожен з них обваляти в борошні (можна використовувати і панірувальні сухарі) з усіх боків.
5. У сотейник налити трохи олії і обсмажити биточки з двох сторін.
6. Тим часом підготувати сметану, яку за смаком посолити і додати трохи перцю.
7. Обсмажені биточки залити сметаною. На середньому вогні гасити биточки в сметанному соусі в домашніх умовах до готовності.
8. Перед подачею присипати подрібненою свіжою зеленню. Подавати биточки гарячими, политі соусом.

Смачного!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо
Блюдо: Гарячі страви/Биточки
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • М'ясо - 600-700 Грам
  • Борошно - 3-4 Ст. ложок
  • Сіль - 1 Щіпка
  • Перець - 1 Щіпка
  • Сметана - 250 Грам
  • Свіжа зелень - 50 Грам
  • Рослинна олія - ??2-3 ст. ложок

Кількість порцій: 12-14
Биточки в сметанному соусі - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Биточки в сметанному соусі в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 97   
Схожі рецепти страв з фото:
Биточки з печериць
Биточки в мультиварки
Биточки по-селянськи
Биточки з капусти
Биточки крабові
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.