Галушки українськіЧас приготування: 35 хв Якщо ви хочете смачно нагодувати свою сім'ю і затратити при цьому мінімум часу і продуктів - то цей рецепт для вас. Це смачно! Може бути і самостійною стравою і гарніром до будь-якого м'яса. Опис приготування: Цей дуже простий рецепт українських галушок виручав мене не один раз. З тестом я дружу, борошно, цибулю і яйця завжди є в будинку. Мінімум часу - і ситне блюдо на столі. Українські галушки можна варити з картоплею, можна і без. Їх можна їсти з молоком і просто посипавши цукром (як їла моя дочка років до 10). Можна подавати до столу як самостійне блюдо, а можна і як гарнір до м'яса і овочів. Все залежить від вашого смаку і бажання. Користуйтеся рецептом приготування українських галушок з фото і все у вас вийде смачно. Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Гарячі страви/Галушки Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Галушки українські Чистимо картоплю, нарізаємо невеликими кубиками і ставимо варити в підсоленій воді. Просіваємо борошно, додаємо в неї яйця, воду, сіль і розтоплене масло. Замішуємо некруте тісто. Формуємо з тіста невеликі ковбаски. Коли картопля проварити хвилин 10, нарізаємо ковбаски з тіста на акуратні шматочки і опускаємо майбутні галушки до картоплі. Варимо до готовності хвилин 10-12. Чистимо цибулю, нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі. Щоб вийшов гарний золотавий колір, цибулю можна присипати дрібкою цукру. Готовий лук солимо і перчимо до смаку. Готові галушки і картоплю відкидаємо на друшляк, щоб стекла вся рідина. Змішуємо галушки з підсмаженою цибулею. Можна додати і сметани :) Подаємо на стіл гаряченькими. На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Галушки українські -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Галушки українські будинки, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 125