Кабачки під сиромЧас приготування: 15 хв Один з найпростіших, але в той же час вдалих способів приготування кабачків - це їх запікання під сиром в духовці. Всього кілька простих кроків - і дуже смачні кабачки під сиром готові. Опис приготування: Сьогодні покажу один зі своїх улюблених рецептів - кабачки під сиром. Якщо використовувати молоденькі, свіженькі кабачки, а також хороший сир (найкраще пармезан), то страва виходить - справжній делікатес. На вашому місці я б негайно прочитав рецепт, знайшов необхідні інгредієнти і приготував! ;) Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід/Легка вечеря Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Кабачки під сиром Кабачки нарізати тонкими скибочками. Кинути в киплячу воду і відварити протягом 5 хвилин. Викласти злегка відварені кабачки на деко, змастити маслом. Посипати тертим сиром і сіллю за смаком. Запікати 10 хвилин при 180 градусах. Готово. Подавати краще в теплому вигляді. Дуже смачний Кабачки під сиром зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Кабачки під сиром з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 132