Пісна тушкована капустаЧас приготування: 1 ч. 0 хв Пісна тушкована капуста готується зі свіжої капусти, моркви, цибулі, томатного пюре, спеції і рослинного масла. Капуста виходить відмінною! А скільки в ній вітаміну С - не розповісти. Спробуйте! Опис приготування: Як приготувати пісну тушковану капусту? 1. З капусти обірвемо верхні листки, розріжте наполовину. 2. Тонко нашаткуйте капусту. 3. Лук почистіть і наріжте півкільцями. 4. Моркву натріть на тертці. 5. Приготуйте сковороду і велику каструлю. 6. Влийте в сковороду пару ложок рослинного масла. Прогрійте на середньому вогні. 7. На маслі (у міру потреби додаючи його) обсмажуйте до м'якості порціями капусту і перекладайте в каструлю. 8. Після того, як всю капусту обсмажити, в тій же сковороді на олії обсмажте цибулю і моркву до м'якості. Додайте томатне пюре або протерті консервовані помідори, посоліть, поперчіть і тушкуйте протягом 7-8 хвилин. Потім вміст сковороди додайте в каструлю з капустою, перемішайте і ставте на середній вогонь. 9. Гасіть капусту протягом 20-30 хвилин, потім додайте сіль, перець, перемішайте і тушкуйте до готовності (м'якості капусти). 10. Готову пісну капусту прикрасьте рубаною зеленню і подавайте. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Гарячі страви Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Пісна тушкована капуста самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Пісна тушкована капуста. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 216