Гливи з цибулеюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Мабуть, найкраще що можна зробити зі свіжими вешенками - це посмажити гливи з цибулею. Лук можна використовувати будь - ріпчаста, зелений, фіолетовий. Вийде смачно. Опис приготування: У нашій родині гливи - це гриби номер один. Приготувати ці гриби так, щоб вони були смачними, не так-то просто. Однак цей рецепт глив з цибулею допоможе вам впоратися з цим завданням на 5 +. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Гливи Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Гливи з цибулею Гливи промити і крупно нарізати. Покладіть у велику сковороду нарізані гливи, вершкове масло, нарізану цибулю. Посоліть, поперчіть, накрийте кришкою і готуйте 1 година на середньому вогні. Через годину додайте в сковороду дрібно нарізаний часник і свіжу зелень. Перемішайте і через 3-4 хвилини знімайте з вогню. Подавайте негайно. Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Гливи з цибулею в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Гливи з цибулею. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 372