Тісто для равіоліЧас приготування: 10 хв Зібралися робити равіолі в домашніх умовах і шукаєте правильний рецепт тіста для равіолі? Ви його знайшли! Розповідаю, як тісто для равіолі роблять професійні італійські кулінари. Опис приготування: Робити тісто для равіолі простіше простого, оскільки робиться воно всього з двох інгредієнтів - борошна і води. Так, саме так, ніяких яєць, ніякої солі, нічого зайвого. Тільки борошно і вода. Однак борошно потрібно використовувати гарну, найвищого ґатунку. Тоді тісто для равіолі вийде ідеальним. Удачі! Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Гарячі страви/Равіолі Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Тісто для равіолі Рецепт тіста для равіолі гранично простий. У миску просіваємо борошно. Невеликими порціями підливаємо воду, перемішуючи її з борошном. Руками замішуємо еластичне тісто. Я вказав лише приблизні пропорції для тіста, все залежить від сорту борошна, тому орієнтуйтеся по результату. Тісто має вийти еластичним і щільним. Власне, ось і все. Тісто для равіолі готово. Тепер робіть начинку, потім розгортайте тісто, ліпіть і варіть равіолі - і смачного! Цей смачний Тісто для равіолі ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Тісто для равіолі з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Тісто для равіолі. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 202