Долма з яловичини![]() Час приготування: 2 ч. 0 хв Зазвичай долма готується з баранини, так як приготування смачного баранячого м'яса вважається високим рівнем кулінарії. Але мені імпонує яловичина, тому пропоную вам рецепт долми з яловичини з фото. Опис приготування: Цей рецепт приготування долми з яловичини дозволить вам порівняно просто приготувати страву в пароварці. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Азербайджанська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Долма з яловичини ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Долма з яловичини будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Долма з яловичини - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Долма з яловичини все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 35