Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Тісто на галушки
Запечена капуста
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Тушковані яловичі реберця

Тушковані яловичі реберця

Тушковані яловичі реберця
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Тушковані яловичі реберця готуються протягом декількох годин. М'ясо на реберцях виходить м'яким, соковитим, сходить з кісточки і практично тане в роті. У яловичі реберця додамо вина і спецій.

Опис приготування:



Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо/Яловичина/Субпродукти/Реберця
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Країни Європи/Англійська

Інгредієнти:
  • яловичого реберця - 1 Кілограм
  • Червоне сухе вино (пляшка) - 1 Штука
  • Яловичий бульйон - 2 склянки
  • Олія оливкова - 4-5 Ст. ложок
  • Часник - 4-5 зубчики
  • Розмарин - 2-3 чайних ложок (Знятих з гілочок листочків або сушеного розмарину)
  • Томатна паста - 1-2 чайних ложок
  • Бальзамічний або винний оцет - 1-2 чайних ложок
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком

Кількість порцій: 8

Як приготувати Тушковані яловичі реберця
Тушковані яловичі реберця 1. Гарненько розігрійте велику сковороду з оливковою олією. Викладіть в неї реберця. Посоліть і поперчіть (не шкодуйте ні перцю, ні солі!). Тушковані яловичі реберця 2. Обсмажуйте реберця до коричневого кольору з усіх боків. Обсмажені викладайте на тарілку. Тушковані яловичі реберця 3. У сковороду, де смажилося м'ясо, додайте подрібнений часник, розмарин і томатну пасту. Обсмажте на повільному вогні, помішуючи, протягом 2-3 хвилин. Часник має стати м'яким. Тушковані яловичі реберця 4. Додайте вино, перемішайте, лопаткою соскребіте з дна прилипли спеції і м'ясо. Заважайте і тримайте на вогні, поки рідини не стане в два рази менше. Тушковані яловичі реберця 5. Якщо ваша сковорода - така, яку можна сміливо відправляти в духовку, то викладайте в неї реберця. В іншому випадку перелийте готовий соус в протипригарний деко і викладіть в нього реберця. Повертите реберця, щоб вони з усіх боків наситилися рідини. Тушковані яловичі реберця 6. У сковороду або лист до реберцям додайте бульйон. Його треба стільки, щоб майже покрити реберця. Верхівка нехай стирчить на вулиці raquo ;. Тушковані яловичі реберця 7. Додайте винний або бальзамічний оцет. Можна це зробити тоді, коли ви додаєте вино. У будь-якому випадку - до того, як реберця виїдуть в духовку. Тушковані яловичі реберця 8. Випікайте реберця в розігрітій до 160 градусів духовці протягом 2,5-3 годин. Тушковані яловичі реберця 9. Готові яловичі реберця будуть практично падати з кістки. Подавайте їх з картоплею, рисом або овочами. Смачного!
Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Тушковані яловичі реберця будинки. У вас напевно вийде смачний Тушковані яловичі реберця raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Тушковані яловичі реберця в домашніх умовах.
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 31   
Схожі рецепти страв з фото:
Яловичі реберця в томатному соусі
Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі
Тушковані реберця
Яловичі реберця у вині
Тушковані реберця з соусом Теріякі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.