
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Тушковані яловичі реберця готуються протягом декількох годин. М'ясо на реберцях виходить м'яким, соковитим, сходить з кісточки і практично тане в роті. У яловичі реберця додамо вина і спецій.
Опис приготування:
Призначення: На обід/На вечерю
Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина/Субпродукти/Реберця
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Країни Європи/Англійська
Інгредієнти:
- яловичого реберця - 1 Кілограм
- Червоне сухе вино (пляшка) - 1 Штука
- Яловичий бульйон - 2 склянки
- Олія оливкова - 4-5 Ст. ложок
- Часник - 4-5 зубчики
- Розмарин - 2-3 чайних ложок (Знятих з гілочок листочків або сушеного розмарину)
- Томатна паста - 1-2 чайних ложок
- Бальзамічний або винний оцет - 1-2 чайних ложок
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
Кількість порцій: 8
Як приготувати Тушковані яловичі реберця 
1. Гарненько розігрійте велику сковороду з оливковою олією. Викладіть в неї реберця. Посоліть і поперчіть (не шкодуйте ні перцю, ні солі!).

2. Обсмажуйте реберця до коричневого кольору з усіх боків. Обсмажені викладайте на тарілку.

3. У сковороду, де смажилося м'ясо, додайте подрібнений часник, розмарин і томатну пасту. Обсмажте на повільному вогні, помішуючи, протягом 2-3 хвилин. Часник має стати м'яким.

4. Додайте вино, перемішайте, лопаткою соскребіте з дна прилипли спеції і м'ясо. Заважайте і тримайте на вогні, поки рідини не стане в два рази менше.

5. Якщо ваша сковорода - така, яку можна сміливо відправляти в духовку, то викладайте в неї реберця. В іншому випадку перелийте готовий соус в протипригарний деко і викладіть в нього реберця. Повертите реберця, щоб вони з усіх боків наситилися рідини.

6. У сковороду або лист до реберцям додайте бульйон. Його треба стільки, щоб майже покрити реберця. Верхівка нехай стирчить на вулиці raquo ;.

7. Додайте винний або бальзамічний оцет. Можна це зробити тоді, коли ви додаєте вино. У будь-якому випадку - до того, як реберця виїдуть в духовку.

8. Випікайте реберця в розігрітій до 160 градусів духовці протягом 2,5-3 годин.

9. Готові яловичі реберця будуть практично падати з кістки. Подавайте їх з картоплею, рисом або овочами. Смачного!
Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Тушковані яловичі реберця будинки. У вас напевно вийде смачний Тушковані яловичі реберця raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Тушковані яловичі реберця в домашніх умовах.