Толма з яловичиниЧас приготування: 2 ч. 0 хв Щоб приготувати справжню толму, потрібно активно використовувати спеції, виноградне листя і свіже м'ясо. Нижче представлений рецепт приготування толми з яловичини. Опис приготування: Даний рецепт приготування толми з яловичини умовно ділиться на три етапи. Спочатку ми готуємо виноградне листя, потім готуємо фарш, після чого загортаємо фарш в листя і тушкуємо на середньому вогні до готовності. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Толма з яловичини Розморожуємо листя винограду. Поки вони розморожуються, доводимо до кипіння підсолену воду в каструлі. Готуємо яловичий фарш. Натираємо моркву. Подрібнюємо цибулю. Подрібнюємо зелень. Розморожені виноградне листя опускаємо в киплячу підсолену воду. Виймаємо, коли листя поміняють колір. Позбавляємося від хвостиків, зливаємо воду. Обсмажуємо на сковорідці морквину і цибулю. По готовності зсипають рис, морква, цибуля, м'ясо в одну миску. Додаємо спеції: чебрець, корицю, все інше, солимо і перемішуємо. Перемішуємо ретельно. Загортаємо фарш в листочки. Коли весь фарш загорнутий в листочки, викладаємо толму в каструлі. Каструлю накриваємо тарілкою, попередньо заливши підсоленої води. Тушкуємо на середній вогні до готовності. Готовність перевіряємо дослідним шляхом, тобто, просто спробувавши толму на смак. В середньому гаситься 30-50 хвилин. Поки толма гаситься, готуємо часниковий соус зі сметаною - видавлюємо часник в сметану і перемішуємо. Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Толма з яловичини. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Толма з яловичини. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 278