Гаряче на сковородіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Відмінне доповнення до будь-якого гарніру - це гаряче на сковороді в домашніх умовах. М'ясо, цибулю і спеції - самі розумієте, варіант безвідмовний, як для сімейної вечері, так і для святкового! Раджу! Опис приготування: Такий класичний рецепт гарячого на сковороді часто називають Бефстроганов, але я не ручаюся, що саме цей рецепт готував граф Олександр Строганов, так що назвала його просто гарячим. Ви ж, звичайно, цей рецепт приготування гарячого на сковороді можете пристосувати його під себе raquo ;, можна наблизитися до кулінарних традицій і зробити справжній Бефстроганов або ж зробити гаряче на сковороді з куркою, бараниною або свининою. Бажаю удачі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина/Яловича вирізка Блюдо: Гарячі страви/Ростбіф Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Гаряче на сковороді 1. Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і обсмажуємо на олії до м'якості. 2. Яловичину промиваємо, обсушуємо й нарізаємо тоненькими брусочками вздовж волокон. 3. Додамо до цибулі, перемішати, обсмажити до золотистої скоринки. 4. Тепер вогонь зменшимо, додамо сметану, сіль, перець, лавровий лист, трохи води. Тушкуємо 20 хвилин. Готово! Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Гаряче на сковороді вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Гаряче на сковороді, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 296