Куирдак з картоплею![]() Час приготування: 2 ч. 0 хв Куирдак - це національне казахське м'ясну страву. Рецепт приготування куирдака з картоплею не дуже складний, блюдо - бюджетне, із субпродуктів. Опис приготування: Щоб приготувати куирдак з картоплею, потрібно спочатку розтопити жир, потім по черзі добре просмажити все субпродукти. Потім смажимо все разом з цибулею, тушкуємо з бульйоном і тушкуємо з картоплею. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Казахська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Куирдак з картоплею ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Куирдак з картоплею - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Куирдак з картоплею в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Куирдак з картоплею смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 111