Шашлик з яловичини з цибулею і перцем![]() Час приготування: 7 ч. 0 хв Шашлик з яловичини з цибулею і перцем не завжди виходить м'яким. Потрібно обов'язково брати молоду яловичину і довше маринувати її. Тоді результат буде відмінним. Спробуйте моє блюдо! Опис приготування: Шашлик з яловичини з цибулею і перцем потримайте півгодини при кімнатній температурі після того, як дістанете з холодильника після шостої години маринування (можна і довше), щоб рослинне масло прийшло в звичайну консистенцію. Якщо будете запікати шашлик з яловичини з цибулею і перцем на дерев'яних шпажках, то замочіть їх у воді на 15 хвилин. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Географія кухні: Республіки СРСР Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Шашлик з яловичини з цибулею і перцем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Шашлик з яловичини з цибулею і перцем на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Шашлик з яловичини з цибулею і перцем - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 99