БефстрогановЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування страви бефстроганов. Для приготування цієї страви яловичина підходить найбільше. Опис приготування: Бефстроганов є одним з класичних страв, з яким пов'язані легенди. Як, напевно, і з будь-яким іншим знаменитим стравою. Найчастіше, легенди зачіпають історію виникнення страви, і подальше його поширення. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Бефстроганов Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Бефстроганов 1. У першу чергу, яловичина (вирізка, кострец, Філейний край), повинна бути добре вимита і очищена від сухожиль. Потім м'ясо нарізаємо скибочками завтовшки приблизно 1,5-2 сантиметри, і обов'язково різати треба поперек волокон. Після ці шматочки відбиваємо до товщини приблизно 0,5-1 сантиметр і нарізаємо соломкою. 2. Цибулю слід нарізати півкільцями. Потім на сковороді розігріваємо олію, кидаємо туди цибулю, і обсмажуємо до напівпрозорості. 3. Коли цибуля готовий, до нього додаємо м'ясо. Попередньо м'ясо повинно бути поперчити і поліно. Смажити треба приблизно хвилин 5-6, на сильному вогні, і при цьому постійно помішувати. 4. Після того, як м'ясо обсмажити, до нього необхідно всипати борошно. Все ретельно перемішується і смажиться ще хвилини 2-3. 5. Наступне, що ми робимо, додаємо в м'ясо сметану. Розмішуємо, і даємо нашому страві трохи покипіти. Потім вимикаємо і викладаємо в тарілку. Перед вами простий рецепт приготування Бефстроганов. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Бефстроганов. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Бефстроганов. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 61